За кого Ви проголосуєте на президентських виборах 25 травня?

Щоби взяти участь в Інтернет-голосуванні, авторизуйтесь через мережі ВКурсі.ком, «ВКонтакте» або «Facebook». Опитування проводиться за ініціативи Громадської організації «Буковинський центр». Результати Інтернет-голосування не слід вважати репрезентативними.

Запрошуємо також долучитись до online-опитування «За кого Ви проголосуєте на виборах чернівецького міського голови 25 травня?»

62 коментарі

Святослав Вишинський
На позачергових президентських виборах 25 травня 2014 р. підтримаю кандидатуру Анатолія Гриценка.
Мария Гарсия
Военный эксперт, алексей Арестович, еще в феврале говорил, что расчитывал ранее на Гриценка, а потом узнал нечто, от чего понял, что тот мерзавец. Жаль, не рассказал, что именно( Но я этому эксперту доверяю. А потом один из участников Шустер лайф рассказавал, что Гриценко был причастен, когда ивано-франковским силовикам дали приказ сдать прокуратуру (или СБУ — не помню точно) в Луганске. Так что, он сам воду немало мутит.
Святослав Вишинський
Перепрошую, але аргументи в стилі «некто узнал нечто», а «потом другой сказал» — з розряду політичної пропаганди. Особливо якщо їх повторюють більше одного разу, не надаючи доказів.
Олександр Миколайович
ПРО МОЖЛИВІСТЬ ЄДИНОГО КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ
blogs.korrespondent.net/blog/politics/3357616/
Святослав Вишинський
В одному і тому ж дописі достатньо розмістити повідомлення один раз. Коментарі-дублікати в мережі ВКурсі.ком видаляються.
Viktoria Artemenko
Это правильный выбор!!!
Евгения Чевычелова
Я підтримую Ольгу Богомолець!
Ирина Пруненко
Согласна. Богомолец — организатор и руководитель. Сейчас с ней разрабатывают законы для развития страны три группы экспертов: новые молодые эксперты с международным образованием, старые эксперты, эксперты международного уровня. В ее команде Владимир Лановой, Андрей Длигач, Александр Ольшанский, Валерий Пекарь, Семен Глузман и др. Сейчас уже представлен визийный проект «Нова Країна», в котором очерчены цели до 2022 года с критериями выполнения. Богомолец выступает за смену системы, роспуск Верховной Рады.

11 мая запускается проект «Нові лідери єдиної країни», в котором в течении дня 2500 молодых лидеров равномерно представляющих все регионы Украины будут учиться социальной коммуникации, взаимодействию. Открывается возможность молодым людям прийти в политику и полностью сменить Верховную Раду. Инициируют введение электронной системы выборов, подписание с президентом, всеми депутатами обязанностей перед избирателями, в случае их не выполнения, их будут отзывать.
Aleksandr  Rosenberg
Це опитування мало що значить: було б неймовірно, коли Президентом країни, що є чи не найбіднішою у Європі, її електорат обрав би одного з її олігархів (Порошенко). Голосуватиму за Миколу Маломужа — це кандидат, що є найбільш обізнаним з реальним станом справ у країні порівняно з іншими претендентами на найвищу посаду у державі… До того ж Маломужа можуть підтримати усі верстви українського суспільства в усіх регіонах країни, тоді ж як решта кандидатів представляють лише окремі групи її виборців…
Кирилл Шамраев
І ще неймовірніше проголосувати за підручного біглого Януковича (якщо не гірше).
Останній раз відредаговано
Максим Савич
найбільша довіра людей до Ольги Богомолець — це дані соціологічного дослідження. Також практично всі інтернет-опитування дають Богомолець найвищц підтримку. Сам факт того, що в ЗМІ зовсім не висвітлюється діяльність Богомолець, вже говорить про те, що вона є серьйозною конкуренткою до основних «рейтингових» кандидатів. Але їй «малюють» мінімум у замовних соц.опитуваннях. Я закликаю всіх голосувати за неї! Країна реально має шанс на відродження: духовного, морального, розумового, фізичного та економічного. Ми всі разом маємо творити нову державу, тому я підтримую народного президента — Ольгу Богомолець! Ось тут я вважаю найбільш об'єктивні дані по інтернет-опитуванням — як я і прогнозую, у другому турі будуть змагатись Порошенко з Богомолецьhttp://ua-elections.com/results
Anastasiya Vladi
Я вважаю, що сьогодні дуже актуальний кандидат у президенти україни, який знається у військовій справі, а це не хто інший як анатолій гриценко. Головне, щоб вибори відбулися в будь-якому разі…
Sergii Gorodnychyi
За Ляшка.
Пасторы и гуманитарии нужны, но не сейчас.
Мария Гарсия
Это просто пиарщик. Почему он в своей луганской области порядок не навел до сих пор? Он же кричал, что привезет януковоща в багажнике, как только его объявят в розыск. За чем дело стало? Клоун-показушник. После этого вообще как-то отвернуло: www.youtube.com/watch?v=pMF2wxT-9PU Я филолог. Изучала в том числе и политический дискурс. Такими методами, показать народу, что свой в доску, ляпать не церемонясь правду-матку — это старые приемы. В Европе некоторые политики прибегали к ним еще с конца прошлого века в противовес традиционным высокопарным речам.
Кирилл Шамраев
У Ляшко было и есть много грамотных шагов и предложений, с котороыми я согласен. Однако он перегибает палку с эпатажем, что ему, как раз, сильно вредит. В ряде случаев импульсивность как раз вредна. Он мог бы занять место «украинского жириновского» — как «рупор» подобного рода он был бы полезен (отслеживать сначала реакцию на его слова и действия, а потомпринимать решение делать или нет и как). Но на должности Президента такое поведение недопустимо.
Таир Абдураимов
Гриценко, чтоб вернул Крым.
Мария Гарсия
Это тот, что вернет… Он сам воду немало мутит, пользуясь своими связями. Он был причастен, когда ивано-франковским силовикам дали приказ сдать прокуратуру в Луганске.
Larisa  Ilina
У Вас есть доказательства?) Похоже, что — нет.
Андрій Рибалко
Ярош. «Фашизм з людським обличчям».
Элина Гаврилюк
Порошенко, самый подходящий на сегодняшний день.
Олег Борисович
Шкода, що за популістами і пережитками минулого не бачите розумні ідеї Цушка! Раджу всім мислячим уважно почитати і подумати.
Олена Семеняка
Ярош — історично необхідна постать з точки зору побудови української державності, військового захисту суверенітету, революційного припинення інерційних механізмів суїцидальної життєдіяльності українського суспільства й впровадження сміливих геополітичних ініціатив, ще й симпатична в ідейному, професійному, культурному, соціальному й, звісно, духовному планах.
Анатолій Кримський
Цікаво порівняти з опитуванням на харківському форумі
www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3662858
Виталий Квитка
Довірте країну людині!!! ОЛЬГА БОГОМОЛЕЦЬ НАШ ПРЕЗИДЕНТ!!!
Тарас Елейко
Мій вибір — Ольга Богомолець!
Юляся Савуляк
Ольга Богомолець найдостойніший президент для України, тільки б ми були достойні мати такого президента, чи змінились ми, українці, ось в чому питання. якщо ми виберемо О.Богомолець без бігбордів і проплачених рейтингів на ТБ, наш народ дійсно чогось вартий!
коментар було видалено
Zaukon  Kalina
Богомолец. С родом и племенем, а не как все прошлые политик, накрали общественного и врут гопники дальше. Предателсство политиков, их бла бла заколебало, все ради кормушки, гос деятелей НЕТ среди старых политиков. Ольга обязана объединить вокруг себя патриотов. Спасибо за не купленный порошенком опрос)))
Останній раз відредаговано
Valentyn Sheremet
Богомолец!!! 1. новый политик будет, не из старых. 2. реально может объединить всю страну 3.адекватная программа и первые шаги.
Олена Грінь
За Ольгу Богомолець.Тільки Вона здатна на спрвжні позитивні зміни!
Denis Garkusha
Богомолец. Верю только ей. У нее есть все чтобы объеденить людей Украины
Оксана Костюк
Якщо ми виберем Ольгу Богомолець, незважаючи на те, що вона не має бігбордів, проплачених рейтингів і макаронів з гречкою не роздає — значить наш народ, чогось вартий. Якщо ні — будем рабами олігархату і бюрократії, навічно.
Олег Федоренко
Способные мыслить самостоятельно голосуют за Ольгу!
Елена Огородова
Когда придут на выборы активные пенсионеры, то цифры реального голосования и интернет-опроса окажутся далеки друг от друга как Земля и Марс))))))))
Михайло Шморгун
Правда! Але реальна підтримка людей дозволить зробити багато корисних речей в опозиції до нового Президента…
Наталя Шейна
Дивлюся реально-Порошенко.
Leonid  Sher
Жоден олігарх штибу Порошенко розводять народ.Все що обіцяли попередники ви вже отримали досить.
Alexsandr If
Самая симпатичная Богомолец, за нее и проголосую.)
Aleksandr Marchenko
да хто така та богомолець? хто їй взагалі рейтинг накрутив? нову юлю хочете?
Ігор Гамаль
В тому і справа, що Юлю не хочемо! А хто ваш кандидат?
Мария Гарсия
Богомолец — единственный шанс изменить систему.
Yulia Porozhna
Це вона «хіхіхаха» буде міняти систему ?! Не смішіть.
Maria  Garcia
А конкретно? Что Вас смешит? Что вы имеете против?
Татьяна Кононенко
НЕТ Порошенко и Тимошенко — это мошенники и манипуляторы! Я за ГРИЦЕНКО, нам очень нужен военный стратег!
Viktoria Artemenko
Совершенно верно!!!
Марина Кохан
За Гриценко Анатолия Степановича
Viktoria Artemenko
Да, только Гриценко!!!!
Kurt D. Mann
Гриценко — ))) нет. подполковник ставший министром обороны при Ющенко, разваливший армию, балабол. Если уж из военных — то МАломуж. Грамотный. не запятнан в связях с «старой властью». Генерал, разведчик, аналитик.
Останній раз відредаговано
Ruslan  Podelu
Корумпированый уже бы гениралисимусом был
Sergey Afanas'ev
Гриценко, ну вот услышал Маломуж, не пока не знаю, почитаю, может и передумаю, а пока как то так
Svitlana  Iefremenko
Мой выбор — президент Порошенко, министр обороны Гриценко, министр здравоохранения Богомолец, премьер Ляшко.Как то так)
Ігор Гамаль
Галина Маслак
Дякую, Ігоре. Бо ми тут з дівчатами не знаємо, за кого голосувати, а ця схема все спрощує. Правда, шоколад люблять всі.
Svetlana Sveta
Я за Ольгу богомолец.
Сергій Янушевський
Я проголосую за Анатолія Гриценка. Розумію всю складність ситуації в країні, але спочатку мене позбавили Криму тепер мене позбавляють права вибору, а що тоді буде далі?
Ruslan  Podelu
Гриценко оптимальный вариант для страны.
Ярослава Максимюк
З 21 кандидата немає жодного зовсім ідеального. Є більш-менш непогані, не більше. До речі, за моїми спостереженнями, багато людей не знають, за кого голосувати.
Святослав Вишинський
Ідеальних людей та ідеальних кандидатів не буває.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте